Termeni si Conditii de Utilizare

Vizitand si utilizand acest website acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Continut

www.goldenpoint.ro este un site de prezentare. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca detalii despre produsele si promotiile existente in magazinele goldenpoint.

Dreptul de Autor

Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial, fiind interzisa copierea sau distribuirea oricarei informatii - text, imagini - fara acordul scris al administratorului.

Limitarea Raspunderii

www.goldenpoint.ro nu este responsabil pentru eventuale greseli, pentru lipsa de exactitate a datelor furnizate in continutul site-ului, acestea fiind pur informative.

Informatii complete privitoare la produse, promotii si alte materiale publicate pe site pot fi obtinute in magazinele goldenpoint.

Utilizatorii Inregistrati

www.goldenpoint.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze mesaje text, comentarii, insa isi rezerva dreptul de a nu publica anumite materiale care incalca dreptul de autor, care au caracter obscen, ofensiv sau publicitar.

Materialele care incalca aceste conditii vor fi sterse, iar contul va fi suspendat.

Confidentialitatea Datelor

www.goldenpoint.ro asigura securitatea datelor furnizate in vederea inregistrarii, garantand utilizatorilor ca nu va folosi adresele de e-mail in scop personal sau pentru a trimite mesaje publicitare nedorite.


www.goldenpoint.ro isi rezerva dreptul de a efectua in orice moment modificari, asupra acestor termeni si conditii, precum si asupra continutului site-ului, fara a anunta in prealabil.

Colectii

Branduri

Created by Dawn